O nama
    Apartmani
    Cijene
    O Trogiru
    Plaže
    Guestbook
Dalmatia

  Villa Bella Vita - Apartments in Okrug Gornji


Plaža Okrug (Okrug Gornji)Plaža Okrug je najpopularnija plaža na Trogirskoj rivijeri. Udaljena je 5 km od centra Trogira, lako se pronalazi cestom koja sljedi južnu stranu otoka Čiova, do Okruga Gornjeg.

Dva kilometra duga šljunkovita plaža se takoder naziva i «Trogirska Copacabana» zbog svoje ljepote i popularnosti. Velik broj plažnih barova i nekoliko restorana drže ovo mjesto živim kroz noć. Tu je centar vodenih sportova «Max» sa velikom ponudom vodenih sportova za vaš aktivan ljetni dan
Plaža Kava (Slatine)Plaža je smještena na kraju istočnog dijela otoka Čiova, u prekrasnoj uvali, blizu starog ribarskog mjesta Slatine. Udaljena je 12km od centra Trogira. Plaža Kava je jedna od neiskvarenih prirodnih ljepota jer nema nikakvih građevina, hotela ili kuća u tom području.

Da bi ste došli do nje, morate proći selom Slatine i voziti više od 4 km put istoka, sa većinom šljunkovitom i ponekad veoma grubom cestom.
Nema dodatne ponude, pa se preporuča ponijeti neke osvježavajuće napitke i sendviče za duži boravak.
Plaža Medena (Seget)Plaža Medena leži duž rivijere Seget, mikro-lokacije južne strane Trogira, 4 km od centra Trogira. To je veoma kultivirana 3km duga šljunkovita plaža okružena borovom šumom i različitom sportskom ponudom: Centar Vodenih Sportova, teniska igrališta, nogometna i košarkaška igrališta, odbojka na pjesku i Vodeni tobogan. Plaža Medena je dio kapaciteta hotela Medena sa 650 soba i 200 apartmana.
Da bi ste stigli do plaže Medena, krenite autobusom sa Trogirske autobusne stanice za Hotel Medena, vozite 4 km zapadno od Trogira ili prošecite prekrasnom «Lungomare» od sela Seget do «Medene»
Plaža Pantan (Trogir)Prekrasna plaža smještena 1,5 km od centra Trogira , na ušću rijeke Pantan. To je 500 m duga šljunkovita i pješčana plaža sa borovom šumom na istočnoj strani koja čini dobar hlad. Da bi stigli do ove plaže, sjedite na autobus br. 37 iz Trogirske autobusne stanice za Split i izadite na drugoj autobusnoj stanici,hodajte oko 200 m i skrenite desno gdje cete vidjeti znak za plažu.

Tu je popularni plažni bar «Mosquito» smješten direktno uz more sa hladnim pićima ,sladoledom i laganom hranom. Cijelo područje je zaštićeno prirodno stanište sa prekrasnom mlinicom Pantan na sjevernoj strani plaže.